Taller d’Arquitectura: Fem una “cabanya”

Jordi Piquero (jordipiquero@gmail.com)

Dissabte 10 de desembre de 2016

Sense pràcticament adornar-nos ja hem fet la tercera sessió de ciència en família i tanquem el primer trimestre. Com sempre ens vam reunir al Centre Cívic del Guinardó, en l’activitat coorganitzada entre Can Nadó i l’Aula 141 del centre cívic. Vam ser més d’una vintena de famílies amb nens i nenes d’entre 3 i 7 anys aproximadament. Quins nervis!!!

Des de l’organització van demanar que els nens i nenes portessim tot tipus de coses que fessin llum, lots, llums de bici, llumetes de nadal, etc… Què estrany!!! Però que el taller no era d’arquitectura???

img_2141

A l’arribar, en Jordi ens ho va aclarir. Ens va ensenyar, en imatges, exemples de cabanes fetes per nens i nenes. Eren divertides i originals. Molt xules. Després vam veure edificis molt importants que s’han fet al llarg de la història, molt bonics. I resulta que n’hi ha molts que són a la nostra ciutat i que podem anar a descobrir un dia. Al final ens va explicar que l’arquitectura és molt divertida i consisteix en jugar amb els espais i la llum…Ahhhh!!! Misteri resolt…Hem de fer cabanes i decorar-les amb llums.

img_2152

Així doncs ens vam posar mans a l’obra i vam començar a construïr una “cabanya” amb tot tipus de materials que hi havia per allà: Teles, pals, cordes, cartrons, coixins… Unes families van construir un tipi, d’altres una caravana, un circ, una tenda-mosquitera, unes cases de cartro i fins i tot una cadira. Un cop construides va ser el torn de posar-li tot tipus de llumetes, vam posar lots, llumetes de nadal, llums de bici, espelmetes de leds, un munt de llums, per dins i per fora…Van quedar unes cabanes precioses.

img_2173

I va arribar el moment màgic…d’apagar els llums..

En Jordi va avisar i va fer…Click..I es van apagar tots els llums…
Es va sentir un Ohhhhhhhh! tan gran…que va emocionar-nos un munt!!!
Va ser fàntastic.

img_6733  img_6736  img_6729

Moltíssimes gracies a totes i tots.
Fins la propera

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s